Drojdia inactiva (nutritiva), provine din ciuperca Saccharomyces cerevisiae, este un produs foarte sanatos si versatil, a carui valoare principala sta in proprietatile nutritionale si in gustul special. Desi nu este foarte cunoscuta, drojdia inactiva ofera multiple beneficii asupra sanatatii si poate fi usor integrata in alimentatia zilnica. Gustul acesteia se apropie considerabil de cel al branzeturilor, in unele feluri de mancare poate chiar sa inlocuiasca parmezanul ca aroma.
Fulgii de drojdie inactiva se folosesc in bucatarie pentru gustul lor versatil, abilitatea de a lega compozitia si aportul nutritiv. Se adauga la diverse rete de chiftelute vegetale sau vegane, la sosuri pentru paste, pentru legume la cuptor sau pizza. Impreuna cu lamaie, caju si ulei de masline formeaza o emulsie minunata numai buna pentru gustarele sau snackuri din legume sau chipsuri de casa. Inlocuieste gustul si aroma de branza in diferite preparate vegane si are o culoare vie ce ajuta la obtinerea unor preparate delicoase si aspectuoase.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Tara de provenienta : Estonia
Informatii conformitate produs